Blog
ponedjeljak, lipanj 14, 2010
Poštovani Članovi Udruge! Ovim putem Vas želimo izvjestiti da je Glavni odbor Udruge donio odluku o novom popisu članova.

Osnovno na novim pristupnicama je OIB bez kojeg je nemoguće voditi bilo kakvu evidenciju o članstvu. Novu pristupnicu možete preuzeti na stranici www.slideshare.net/zukov/pristupnica-udruga-specijalne-policije na kojoj se besplatno registrirate izabranim imenom i lozinkom te ju skinete s interneta klikom na Downoload. Isprintate i popunite, ili ju preuzeti u prostorijama udruge ponedjeljkom i četvrtkom od 9.00-12.00. Ispunjenu pristupnicu molimo predajte tajniku udruge Zdenku Mazuru ili pošaljite na njegov e mail<zdenkomazur@gmail.com> .
Ovo nam je osnovna stvar koju moramo napraviti ako mislimo ozbiljno voditi udrugu stoga Vas molimo da nas podržite te ispunite pristupnice u što kraćem vremenu.

Opcija da pristupnicu skinete sa  acrobat.com/#d=kKPf83eXYAsyjgWzoEI--Q  te ju na računalu ispišete i odmah pošaljete klikom na "Predaj obrazac" koji se nalazi u gornjem desnom uglu, upišite svoju adresu e-pošte  te ime i prezime , pristupnicu ste poslali na mail udruge. Slike i vlastoručni potpis će te morati naknadno unjeti.

Pristupnice su pisane u PDF formatu i otvaraju se AdobeReader programom kojeg možete skinuti besplatno na ovom linku get.adobe.com/reader/otherversions/ označite koje windowse imate i na kojem jeziku želite da vam bude program ,pritisnite continue te potom Downoload naw.Skinuti program instalirajte te sa njim otvorite pristupnicu.


Hvala na razumjevanju, Glavni odbor Udruge

oraoosijek @ 18:03 |Komentiraj | Komentari: 0